Deventer – De politie onderzoekt een situatie waarbij iemand is beroofd door middel van een poging tot babbeltruc. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van dit misdrijf.

Het misdrijf is gepleegd op vrijdag 1 mei 2015 tussen 15:25 uur en 15:30 uur in de omgeving van Eleonorastraat te Deventer.

Het signalement van de verdachte(n) is helaas niet bekend. Drie vermoedelijk Marokkaanse vrouwen vroegen hoe men water uit de gootsteen moest halen. Met deze babbeltruc kwam men binnen en heeft men ondertussen het huis doorzocht.

Vragen:
Heeft u of één van uw huisgenoten rond het tijdstip van het misdrijf een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?
Bent u zelf benaderd door de mogelijke daders van het misdrijf?
Heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

politie

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neemt u dan direct contact op met de politie tel:0900-8844
Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet
belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Hoe kunt u voorkomen dat u slachtoffer wordt van een babbeltruc? : https://www.politie.nl/themas/babbeltruc.html