Deventer – Een 67-jarige vrouw is gisteren licht gewond geraakt in Deventer nadat ze door een man uit haar auto werd getrokken. De man ging er met de auto vandoor. Hij kwam alleen niet ver; een paar uur later wisten agenten de man aan te houden. Het gaat om een 38-jarige man uit Deventer.

 

 

 

 

(stockfoto)

Rond 18.45 uur stapte het slachtoffer op een parkeerplaats aan de Zwaluwenburg in haar auto. Plotseling zag ze dat de deur werd opengetrokken en werd ze door een man uit haar auto getrokken. Hij stapte daarna in de auto en reed er mee weg. De politie kwam meteen in actie en wist de man een paar uur later op de A15 ter hoogte van de afslag Andelst aan te houden. De man is voor nader onderzoek ingesloten aan het bureau en wordt maandag  voorgeleid aan de rechter-commisaris.

 

Heeft u het incident gezien?

 

De politie komt graag in contact met mensen die gisteren rond 18.45 uur in (de omgeving van) de Zwaluwenberg het incident hebben zien gebeuren.

Als u nog niet met de politie heeft gesproken, neem dan contact met hun op. Dat kan door te bellen met 0900 8844 of onderstaand tipformulier in te vullen. Liever anoniem uw melding doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.