*update* politieonderzoek naar gewonde man in woning afgerond #Diepenveen. Politie sluit misdrijf uit.

Diepenveen – Vanmorgtegen is er een zwaar gewonde man aangetroffen in een woning  aan de Boltelaan  te Diepenveen.

De politie doet onderzoek, meer info volgt.

Zwaargewonde man aangetroffen politie zoekt getuigen

Laatste update:

Diepenveen – Gisteravond is er een zwaargewonde man aangetroffen in een woning aan de Boltelaan in Diepenveen. De man is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De politie doet onderzoek.

Rond 18.20 uur kwam er een melding dat er een man zwaargewond in een woning zou liggen en niet aanspreekbaar zou zijn. De politie is zijn woning binnengegaan zodat er hulp verleend kon worden. De man is door de ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Hoe de man gewond is geraakt is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek. Op dit moment zijn alle scenario’s nog mogelijk. De woning is afgesloten en de omgeving is tijdelijk afgezet om het onderzoek uit te voeren. De man ligt met zware verwondingen in het ziekenhuis.

getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met mensen die mogelijk iets gezien hebben. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten, neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

2018069974 SP