Regio- Winkelketen Action roept per direct de Koningsdag stickers terug. Het blijkt dat bij verwijdering van de tattoos de huid kan beschadigen. De tattoos laten schaaf- en brandwonden achter.
Lees hieronder het bericht van Action:

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Oranje Gezichtstattoos van Little Concepts (EAN 8718481190036)

Action stelt hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten. Om die reden willen wij u via dit bericht informeren over de Oranje Gezichts Tattoos van Little Concepts (EAN 8718481190036), die vanaf 24 maart 2016 in onze winkels voor €0,49 Euro zijn verkocht. Gebleken is dat bij verwijdering van deze tattoos de huid kan beschadigen.

Wij roepen klanten, die in het bezit zijn van deze Oranje Gezichts Tattoos, op om dit product niet te gebruiken en terug te brengen naar een Action filiaal. U ontvangt dan vanzelfsprekend het aankoopbedrag terug.

Indien u deze tattoo onverhoopt toch heeft gebruikt, adviseren wij u de gebruiksaanwijzing op de verpakking te volgen. U dient de tattoo te verwijderen met wondalcohol of babyolie. Bevochtig de tattoo met wondalcohol of babyolie, wacht 10 seconden en wrijf de tattoo met een watje weg.

Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling Klantenservice via telefoonnummer 0228-565656.

Onze welgemeende excuses voor het eventuele ongemak.
Action

Foto’s : Facebook Fiona Alayah Leyanna