Schalkhaar- Door een noodlottig ongeval is vrijdagavond 20 juli de 16-jarige Reesam Rahimi overleden. Reesam was een oud-speler in de jeugd van SV-Schalkhaar. Hieronder het originele bericht van SV-Schalkhaar.


Heden bereikte ons het bericht van het overlijden van oud-SV Schalkhaar speler Reesam Rahimi, die na een noodlottig ongeval is overleden. Reesam kwam bij het zwemmen in het Prinses Margrietkanaal opeens niet meer boven water, waarna zijn vrienden alarm sloegen. Hij kon zwemmen, maar is vermoedelijk meegezogen door een vrachtschip. De brandweer was snel ter plaatse met duikers uit Leeuwarden en Sneek. Ook de sonarboot uit Zoutkamp werd ingezet. Reesam werd snel gevonden en in kritieke toestand per ambulance naar het UMCG in Groningen gebracht. Daar is hij vrijdagavond 20 juli jl. overleden.

Reesam speelde enkele jaren bij SV Schalkhaar in de D- en C-jeugd en was zeer getalenteerd. Een gouden toekomst lag in het verschiet. Reesam woonde in het AZC en moest SV Schalkhaar helaas verlaten. Ondanks zijn jarenlange aanwezigheid in Nederland was de verblijfsvergunning nog niet rond. Het is een bijzonder treurig bericht om een jonge jongen van 16 jaar zo vroeg te moeten missen. Wij wensen de familie en nabestaanden heel erg veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

Foto: SV Schalkhaar