Tijdens het afgelopen seizoen heeft KNVB Expertise tweemaal onderzoek gedaan naar de tevredenheid van de fans van de Eredivisieclubs in Nederland. Zo ook bij Go Ahead Eagles.

Met een score van 97% van de supporters die het stadionbezoek als (zeer) goed beoordeelt, scoort Go Ahead Eagles op dat overkoepelende onderdeel het beste van alle clubs op het hoogste voetbalniveau. Vanwege dit heugelijke feit kreeg Go Ahead Eagles dinsdagochtend van KNVB Expertise het officiële certificaat overhandigd.

Daarnaast werden de overige onderzoeksresultaten gepresenteerd en toegelicht.Zo beoordeelt maar liefst 99% van de bezoekers de sfeer in de Adelaarshorst als (zeer) goed en scoort Go Ahead Eagles landelijk gezien bovengemiddeld op de onderdelen ‘Veiligheid’, ‘Fanshop’ en ‘Social Media’.Vanzelfsprekend zijn uit het onderzoek ook een aantal verbeterpunten naar voren gekomen, op onder meer de vlakken catering en informatievoorziening rondom kaartverkoop en website. Hiermee gaat de club aan de slag, om de stijgende lijn voort te zetten.

Go Ahead Eagles bedankt alle supporters voor het verzorgen van de prettige sfeer in de Adelaarshorst. Samen maken we de score van 97% die het stadionbezoek als (zeer) goed beoordeelt mogelijk.

image

Foto&artikel:Go Ahead Eagles