Deventer- Decoverf.nl heeft zich aan Go Ahead Eagles verbonden als shirtsponsor. Met ingang van komend seizoen zal de naam van het bedrijf onderaan op de rug van de wedstrijdshirts komen te staan.

Volgens Ron Bleize, met zijn bedrijf Coldec al jarenlang een trouw business partner van Go Ahead Eagles, is het rugsponsorschap van zijn nieuwe onderneming Decoverf.nl een logische stap. “Het rugsponsorschap is een gevolg van het feit dat ik al jarenlang betrokken ben bij Go Ahead Eagles”, geeft hij aan. “De verbintenis tussen Decoverf.nl en Go Ahead Eagles is vanuit mijn clubliefde ontstaan. Verder wil ik door het rugsponsorschap graag naamsbekendheid genereren voor de nieuwe webshop die Decoverf.nl binnenkort lanceert.”

Joop Boeyen, RvC-lid commerciële zaken bij Go Ahead Eagles, benadrukt dat beide partijen elkaar al in een vroegtijdig stadium hebben gevonden. “Ongeacht de divisie waarin Go Ahead Eagles volgend seizoen speelt, zijn we met Decoverf.nl een mooie, meerjarige overeenkomst overeengekomen. Decoverf.nl is een prachtige, nieuwe partner uit Apeldoorn en ligt in het verzorgingsgebied van Go Ahead Eagles. Daarmee is Decoverf.nl een mooi voorbeeld van de zakelijke binding die Go Ahead Eagles met de regio Apeldoorn heeft.”

Decoverf.nl is een webshop voor innovatieve en decoratieve verfsystemen. “Met een breed assortiment waaronder whiteboardverf, Glow in the Dark, schoolbordverf, magneetverf, diverse soorten muurverf, een wash voor steigerhout en leuke funpaints, bieden wij creatieve verfproducten voor iedereen”, zegt Bleize. “Decoverf.nl wil als innovatief merk vooruit lopen op de nieuwste trends.”

In een eerder stadium verlengden hoofdsponsor Drukwerkdeal.nl en kledingsponsor hummel reeds hun sponsorovereenkomst met Go Ahead Eagles, terwijl met Shuttel een nieuwe rugsponsor werd verwelkomd.

DEVENTER - Go Ahead Eagles - De Graafschap, Finale Jupiler Play off promotie/degradatie, seizoen 2015-2016, Stadion De Adelaarshorst, 19-05-2016,