Deventer- Drukwerkdeal.nl is de nieuwe hoofdsponsor van Go Ahead Eagles. Het Deventer bedrijf, dat de afgelopen jaren een sterke groei doormaakte, is in de woorden van directeuren Marco Aarnink en René de Heij “trots en blij” met deze geïntensiveerde samenwerking.

“Voor ons bedrijf is dit, gezien onze groei en ambitie een stevige landelijke exposure te bereiken, een ontzettend mooie stap,” aldus Marco Aarnink. GA Eagles-voorzitter Edwin Lugt meldt bijzonder blij te zijn met deze verbintenis: “Met het jonge, ambitieuze Drukwerkdeal.nl hebben wij als ambitieuze club na Vinden.nl wederom een fantastische partner als hoofdsponsor en het is natuurlijk extra mooi dat het een echt Deventer bedrijf is, met zoveel feeling en binding met onze club.” Al in de aanloop naar het vorige seizoen leek het erop dat Drukwerkdeal.nl en GA Eagles de handen ineen zouden slaan. Toen kwam de plotselinge promotie van Go Ahead Eagles naar de Eredivisie. “Volstrekt logisch dat Go Ahead koos voor een andere partner,” volgens Aarnink. “Wij waren er al uit met elkaar, maar dat was gebaseerd op Jupiler League-niveau. In de Eredivisie spelen andere budgetten. Gezien het tempo waarop de ontwikkelingen destijds verliepen hebben we toen anders besloten. Het is voor ons hartstikke mooi dat we nu wel de stap kunnen zetten.”

Drukwerkdeal 3

Drukwerkdeal.nl ziet zijn nieuwe rol als hoofdsponsor van Go Ahead Eagles als “een enorme ondersteuning van de landelijke crossmediale campagne.” Aarnink: “Landelijk, maar ook lokaal zetten we ons hiermee op de kaart. En rood en geel is samen oranje, de kleur die als geen ander bij ons hoort. Dat kon dus niet missen.” De managing director heeft al van kindsaf een voorliefde voor de club: “Ik had als jongetje een seizoenskaart voor Vak-H. Maar ik sta echt niet alleen in mijn enthousiasme. We hebben bijna 200 werknemers, waarvan velen Eagles-mensen in hart en nieren. We zijn een echt Deventer bedrijf. Een mooiere verbinding met onze wortels hadden we niet kunnen dromen.” Drukwerkdeal.nl en Go Ahead Eagles zijn een overeenkomst van één jaar aangegaan.

(Bron: Go Ahead Eagles)