Deventer- Go Ahead Eagles onder-19, -17 en -13 kwamen zaterdag in actie voor de beker. Onder-15 speelde een oefenwedstrijd.

Onder-19, dat is ingedeeld in een poule met Colmschate, Schalkhaar en Voorwaarts, won met 4-0 van de club uit Twello. Dani Cloteda, Hamit Dogru, Faisal Toryalai en Marchello Besselsen scoorden. Ook onder-17 kwam uit tegen Voorwaarts, stond bij rust met 0-1 achter, maar Kevin Greeven trok de stand in de laatste minuut gelijk. Het was de rebound uit een gemiste strafschop van Quentin Oliekan. Het elftal van trainer Kick Maatman neemt het in de poulefase nog op tegen Schalkhaar en Diepenveen.

Onder-13 versloeg de leeftijdgenoten van Abcoude met 2-0. Milan Berenschot en Dinand Burgmeijer tekenden voor de treffers. Andere twee opponenten in de poule zijn ATC ’65 en BFC.

Onder-15 oefende tegen Cambuur en schotelde het publiek een ware thriller voor: 5-5. Beau de Bone scoorde twee keer, de andere treffers werden gemaakt door Koen Holwerda, Mario Forsismouth en Pim Saathof. De Bone miste in blessuretijd een strafschop.