Deventer- Aanstaande zaterdag voor de wedstrijd Go Ahead Eagles–FC Dordrecht zullen de Supportersvereniging en Go Ahead Eagles Rene Beumer bedanken voor zijn jarenlange inzet, en zijn wens in vervulling laten gaan. Rene is ernstig ziek en heeft te horen gekregen dat hij de strijd tegen zijn ziekte niet zal winnen.

Het gaat snel minder met Rene, maar hij heeft aangegeven graag nog één maal zijn krachten te willen bundelen om een wedstrijd van zijn geliefde club in de Adelaarshorst bij te kunnen wonen. Omstreeks 20:30 uur, wanneer de spelers na de warming up het veld hebben verlaten, zal Rene een ereronde maken over het veld. Zijn familie zal hierbij aanwezig zijn.

Rene is een gepassioneerd supporter. Zijn opgewekte karakter en humor maakten hem tot een graag geziene barman en een zeer gewaardeerde medewerker.
De familie Beumer en de Supportersvereniging zijn met elkaar verweven. Vader en moeder waren jaren het gezicht van de smulhoek naast het voormalige supportershome en zijn vrouw Marian maakte deel uit van het bestuur en is nog altijd actief. Zoon Leroy vormt de volgende generatie die zich met evenveel toewijding als we van zijn vader kennen inzet voor de Supportersvereniging.

Omdat de medewerkers van de Supportersvereniging Rene ook willen groeten zullen de horecapunten tijdens de ereronde tijdelijk gesloten zijn. Om iedereen in de gelegenheid te stellen een drankje te nuttigen gaan kort na het eerbetoon de verkooppunten weer open. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Laten we met de hele rood-gele familie Rene een waardig afscheid van de Adelaarshorst geven. Go Ahead Eagles en de Supportersvereniging wensen Rene en zijn familie een onvergetelijke avond en veel sterkte toe.

gae