Deventer- Om alle supporters van Go Ahead Eagles allemaal te bedanken voor jullie steun in 2015 en daarnaast te proosten op een sportief en gezond 2016, zijn er gisteren op twaalf plekken in Deventer, Apeldoorn en Zutphen speciale bushokjesposters opgehangen! Het motto: een Rood-Gele Proost met de Rood-Gele Familie!

Niet alleen spelers van Go Ahead Eagles poseren op de verschillende posters; ook één van hun familieleden heft het glas op het nieuwe jaar! Omdat Go Ahead Eagles spelers en supporters weer samen als één grote rood-gele familie gaan strijden!

Mocht je één van de posters tegenkomen, ga er dan gerust mee op de foto! Als je die post op Twitter, Facebook of Instagram met de hashtag #RoodGeleProost (en even een mailtje met de foto stuurt naar pers@ga-eagles.nl) krijg je het Feestdagenmagazine van Go Ahead Eagles thuisgestuurd!

Ben je nog geen seizoenkaarthouder en wil je ook deel uitmaken van de rood-gele familie? Klik dan snel op deze link om een halve seizoenkaart te bestellen en daarmee te profiteren van de speciale Join the club-actie!

Foto: Evert van de Worp
Ontwerp: Chris Vosmeijer

jackrandy