Het is nu echt officieel: Go Ahead Eagles heeft dit seizoen meer seizoenkaarthouders dan vorig seizoen! Nadat de seizoenkaartmeter gisteren nog de 6014 aansloeg, komt dankzij een belactie van de selectie en een mooi initiatief van partner Bordex Packaging uit op maar liefst 6073(!) seizoenkaarten! Dit is bovendien nog steeds exclusief business club kaarten.

Daarmee komt er een einde aan een intensieve periode van ruim tweeënhalve maand waarin Go Ahead eagles iedereen vrijwel dagelijks op de hoogte hielden van het aantal seizoenkaarthouders. Go Ahead Eagles bedankt hierbij ontwerper Chris Vosmeijer, die elke dag weer de actuele stand in zijn prachtige visuals zette. Ook bedanken zij de fotografen Henny Meyerink en Erik Pasman, die schitterende foto’s leverden voor in de seizoenkaartmeter.

Maar bovenal worden alle supporters bedankt. Elke dag weer bleven de supporters taggen, liken en delen. Elke dag weer bleef de betrokkenheid enorm, om de volgende mijlpaal te bereiken. Om  te bewijzen dat clubliefde écht geen divisie kent. Dat Go Ahead Eagles het loyaalste publiek van Nederland heeft.

En dat is gewoon zo. Je kunt er lang of kort over praten, maar als je na een degradatie méér seizoenkaarthouders hebt dan ervoor, kan je spreken over pure clubliefde. En niets anders. Strijden doen je altijd samen, of het nou voor handhaving of promotie is.

Dit is uiteraard niet helemaal het einde van de seizoenkaartmeter. Vanzelfsprekend kan iedereen in den lande nog steeds seizoenkaarthouder worden en zich daarmee bij de mooiste voetbalfamilie van Nederland voegen.

Daarnaast is er nog een geweldige mijlpaalprijs te verloten. Of eigenlijk twee. Doordat de hoofdprijs van de vorige seizoenkaartmeterserie – de Europese droomreis – niet door kon gaan, zijn er nu twee winnaars. De verloting vindt aanstaande vrijdag op een bijzondere manier plaats. Stay tuned!

 

seizoenkaartmeter einde