Deventer- Dit is Tim. Tim is elf jaar oud en helemaal gek van Go Ahead Eagles.
Hij denkt, drinkt, eet, praat, ís Go Ahead Eagles. Dat begint als Tim opstaat en stopt pas als hij ’s avonds in slaap valt. Dan gaat hij dromen. Over Go Ahead Eagles.

Tim staat voor het Go Ahead Eagles-gevoel. Eagle ben je niet alleen op wedstrijddagen, of als het jou uitkomt. Eagle ben je altijd. Twentyfour-seven. Je draagt de clubkleuren met trots en draagt ze uit wanneer het kan. Je maakt deel uit van het heden, de toekomst, maar zeker ook de historie van Go Ahead Eagles. Clublegendes als Dennis Hulshoff, Paul Bosvelt, Wietse Veenstra en Cees van Kooten waren vroeger speler, en nu nog steeds fan. Net als jij. Als Eagle ben je nóóit alleen.

Dat gevoel, die unieke beleving van het Go Ahead Eagles-fanschap, heeft Go Ahead Eagles terug laten komen in het uittenue van het seizoen 2015/2016. Spelers van Go Ahead Eagles dragen het logo van de club en de stad met trots op hun borst. Borst vooruit en samen strijden. Van zonsopgang tot zonsondergang.  En dus ook het Go Ahead Eagles van Tim. Hij is letterlijk van zonsopgang tot zonsondergang Go Ahead Eagles. Trots op de club en diens stad en historie. Kijk maar hieronder of op Facebook.com/GAEagles.

De voorverkoop van de shirts begint morgen via www.ga-eagles.nl/webshop!