Deventer- Jeugdcoach Jip Ellenbroek versterkt per direct het team van de Global Football Academy en wordt binnen de Global Football Junior Academy verantwoordelijk voor de locatie Diepenveen.

Jip Ellenbroek, mede-eigenaar van Voetbalschool Impuls en Trainer/Coach van Go Ahead Eagles 013 heeft zich met ingang van heden verbonden aan de Global Football Academy. Naast het verzorgen van de trainingen binnen de Junior Academy zal hij verantwoordelijk worden voor de locatie Diepenveen.

Ellenbroek zelf is in zijn nopjes met de overstap naar de Global Football Academy.
“Ik was aangenaam verrast toen ik door de Global Football Academy werd benaderd om een coördinerende rol te gaan vervullen binnen de Junior Academy. Het is een snel groeiende Academy die hard aan de weg timmert en spelers opleidingskansen biedt op professioneel niveau. Dit met kwalitatief goede trainers die een achtergrond hebben, of momenteel werkzaam zijn, binnen het professionele jeugdvoetbal. De opleidingsfilosofie van de Global Football Academy sluit daarnaast perfect aan bij mijn persoonlijke ambities”.

Ellenbroek zal zijn rol bij de Global Football Academy combineren met zijn werkzaamheden bij Go Ahead Eagles. “De trainingen van de Global Football Academy vinden vooral plaats op de zondagochtend. Dit is prima te combineren met mijn rol als jeugdtrainer bij Go Ahead Eagles”.

Binnen de Global Football Academy is men verheugd over de samenwerking met Ellenbroek. “Met Jip halen we een ambitieuze en talentvolle trainer in huis. Naast dat we hem een platform bieden om zich door te ontwikkelen helpt Jip ons in het bereiken van onze ambitie.

De nieuwe cursussen van de Global Football Junior Academy starten in september. Op 1 september is er een gratis kennismakingstraining en op zondag 15 september starten de Moves & Skills Cursussen.

Opgeven is mogelijk via :

https://globalfootball-academy.com/junior/academies/moves-skills-trainingen/