Deventer-Gisteren is de verzending van de toegangsbewijzen voor de oefenwedstrijd tegen SC Telstar (zondag om 14:30 uur) begonnen. Dit gebeurt per e-mail. Dit handmatige proces zal duren tot en met vandaag om 12:00 uur.

De afgelopen weken hebben de ticketing-medewerkers van Go Ahead Eagles hard gewerkt aan een stadionindeling volgens de geldende coronamaatregelen. Het uitgangspunt was hierbij: het stadion optimaal benutten, waarbij de anderhalve meter-regel overeind blijft. Deze puzzel bevatte onder meer uitzonderingsposities voor kinderen en personen die in hetzelfde huishouden wonen.

Tussen twee personen die niet in hetzelfde huishouden wonen, bevinden zich zondag vijf lege stoelen. Op deze manier kan elke rij gebruikt worden binnen de anderhalve meter-regels. Bij drie lege stoelen moest er tussen elke gebruikte rij namelijk een lege rij worden gecreëerd. Aangezien alle bezoekers een stoel moeten hebben, kunnen de vakken 6 tot en met 8 niet gebruikt worden. De seizoenkaarthouders van deze vakken zijn over andere tribunes verspreid.

Uiteindelijk zijn er voor zondag op de publieksvakken ruim 1200 plekken beschikbaar gekomen. Dit betekent dat ruwweg 2/3e van de seizoenkaarthouders die in de vragenlijst aangaven naar het duel met SC Telstar te willen, een ticket gaan ontvangen. Deze tickets worden handmatig per e-mail verstuurd, vanaf heden tot en met morgen (donderdag) om 12:00 uur.

Heb je een ticket ontvangen in je mailbox? Lees de begeleidende tekst dan goed door, inclusief de meegestuurde link met extra informatie.

Heb je morgen om 12:00 uur(!) nog geen ticket ontvangen? Dan ben je helaas buiten de boot gevallen. We hopen dan op je begrip.

Mocht je je mailbox (inclusief spambox) niet vertrouwen, dan kan je ook in je profiel in onze ticketingmodule checken of er een ticket is toegewezen. Let wel: dit kan alleen op een computer of laptop; niet op je mobiele telefoon. Hoe?
1) Log hier in met je seizoenkaartaccount
2) Klik rechtsboven op je naam
3) Ga naar het tabblad tickets

Heb je morgen om 12:00 uur geen e-mail met je ticket ontvangen, maar zie je de toewijzing van je ticket wel staan in je account? Stuur dan een e-mail naar ticketing@ga-eagles.nl met je naam en relatienummer.

Zondag is ook voor de club weer een belangrijke test richting de start van de competitie. Alleen met z’n allen kunnen zij alle grote organisatorische uitdagingen die nu op het pad komen op een juiste manier aanvliegen. Go Ahead Eagles bedankt dan ook alle supporters voor hun begrip, geduld, medewerking en support!