Deventer- De nieuwe jaargang staat voor de deur! Komend seizoen gaan we met z’n allen de strijd aan op Nederlands hoogste voetbalniveau, de Eredivisie. Om ook van het seizoen 2016/2017 een feest te maken op alle fronten, hebben we jou nodig!

Go Ahead Eagles krijgt regelmatig mails, belletjes en bezoeken van mensen die graag iets willen betekenen voor de club. We waarderen deze betrokkenheid ontzettend! Sterker nog: deze betrokkenheid is essentieel om de club draaiende te houden. Voor meerdere functies binnen Go Ahead Eagles zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Heb jij een roodgeel hart? En lijkt het je leuk om je in te zetten voor onze prachtige club? Meld je dan aan!

Het kan gaan om werkzaamheden tijdens een wedstrijddag, maar we hebben ook vrijwilligers nodig op andere dagen. Go Ahead Eagles is op zoek naar:

– Medewerkers voor de fanshop

– Stewards

– Medewerkers voor evenementen en programma’s van Go Ahead Eagles Meer dan Voetbal.

– Medewerkers voor evenementen van de Go Kids Club en juniorclub Kowet4You.

Medewerker Social Media

Wat we zoeken?
– Betrokkenheid
– Enthousiasme
– Beschikbaarheid op wedstrijddagen en/of doordeweekse dagen

Wat we bieden?
– Een kijkje in de keuken van de mooiste club van Nederland
– Werken in een leuk team
– Unieke ervaring

Geef je vóór 22 juli op via info@ga-eagles.nl met daarbij zoveel mogelijk informatie over jezelf door middel van een goede motivatiebrief. En wellicht nodigen we je vervolgens uit voor een kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie: bel/mail naar 0570-621357 / info@ga-eagles.nlen vraag naar Miranda van Beijnum of Irma Muskee.

images