Deventer – Sinds gisteren regent het blije berichten op social media van supporters die hun seizoenkaart voor komend seizoen hebben ontvangen. Heb je je seizoenkaart nog niet in de bus gehad? Geen paniek. Afhankelijk van de postbezorging in jouw buurt, kunnen ze ook komende week nog bezorgd worden.

 

Als je je seizoenkaart aan het eind van deze week nog niet heeft ontvangen, vragen we je een mail te sturen naar ticketing@ga-eagles.nl. Vermeld in deze mail je naam en je adresgegevens. GAE gaat dan graag voor je uitzoeken wat er aan de hand is.

Mocht je de € 20,- nog dienen bij te betalen in verband met de promotie naar de Eredivisie, dan kan dat niet meer via de toegestuurde link. Deze is verlopen. Je kunt het bedrag komen betalen bij onze administratie (klik hier voor de openingstijden), of overmaken op het rekeningnummer van Go Ahead Eagles: NL85 RABO 0377 7695 84. Kies je voor laatstgenoemde optie? Vermeld dan je relatienummer (staat achterop op je seizoenkaart van afgelopen seizoen) en/of je postcode en huisnummer in de betalingsbeschrijving.

gae