Deventer- Of je nu zes of zestig bent, een balletje trappen met vrienden is het mooiste wat er is. Vanaf medio oktober is hiertoe ook voor 60-plussers in Deventer alle gelegenheid. Go Ahead Eagles, Sportbedrijf Deventer en Koninklijke UD trappen in september af met OldStars ‘walking football’. Oud-international Wietse Veenstra (69), voormalig speler van Go Ahead, heeft zich als ambassadeur verbonden aan het project.

Met OldStars kunnen 60-plussers lekker voetballen op hun eigen tempo en niveau. Bovendien kunnen zij op die manier fit blijven en werken aan hun gezondheid. Op vrijdag 18 september kunnen 60-plussers van 10:00-12:00 uur gratis kennismaken met het OldStars voetbal op de velden van Koninklijke UD. U kunt zich hiervoor aanmelden door te bellen naar 0570-621357 of een e-mail te sturen naar meerdanvoetbal@ga-eagles.nl.

Vanaf woensdag 7 oktober start het trainingsprogramma bij de Adelaarshorst. Tijdens de eerste training wordt er een fitheidstest afgenomen, evenals bij de laatste training. Het volledige trainingsprogramma bestaat uit 14 trainingen (op woensdagochtenden van 10:00-12:00 uur) die onder begeleiding staan van een professionele trainer. De kosten hiervoor bedragen € 65,-. Als u zich vóór 2 oktober inschrijft, ontvangt u bovendien twee gratis kaarten voor de wedstrijd Go Ahead Eagles – Sparta Rotterdam die op 2 oktober gespeeld wordt. Voorafgaand aan deze wedstrijd wordt tevens de vernieuwde Adelaarshorst officieel heropend. Inschrijven kan door contact op te nemen met Irma Muskee van Go Ahead Eagles (0570-621357; i.muskee@ga-eagles.nl) of Tim van Beek en Martijn van den Belt van Sportbedrijf Deventer (0570-503930; t.vanbeek@sportbedrijfdeventer.nl).

GA Eagles - OldStars 1