Deventer- Vanavond( aftrap 18:30 uur) vormt de vernieuwde Adelaarshorst het decor van de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Jong Oranje en Jong Cyprus. Dat de Nederlandse beloften razend populair zijn in Deventer, bewijst het aantal kaarten dat inmiddels is verkocht: ruim 6.500.

Ook Karin van der Laan meldde zich deze week bij de receptie van Go Ahead Eagles voor entreekaarten. Zij bleek de 6.000ste Jong Oranje-fan te zijn die kaarten voor deze wedstrijd aanschafte en werd door Go Ahead Eagles verrast met twee vrijkaarten voor de eerste interland van de Nederlandse beloften richting het EK Onder-21 in Polen.

Inmiddels zijn er nog 900 toegangskaarten voor Jong Oranje – Jong Cyprus verkrijgbaar. Wie net als Karin (foto onder) graag getuige wil zijn van de verrichtingen van Jong Oranje, met de debuterende bondscoach Fred Grim en assistent-trainer Paul Bosvelt op de bank, kan kaarten verkrijgen via deKNVB Ticketshop op OnsOranje.nl, de Primera-verkooppunten van TicketBox en de receptie van Go Ahead Eagles. Het betreft vrije verkoop en de toegangsprijzen bedragen € 8,- (Brinkgreverwegtribune, IJsseltribune, tribune Vetkampstraat), € 10,- (hoofdtribune) of € 20,- (business seat). Voor groepen, zoals verenigingen, teams en scholen, geldt een speciaal actietarief. Wie met tien of meer personen de interland bezoekt, betaalt slechts € 5,- per kaartje. De kaarten voor de groepenactie zijn aan te vragen via deze link.

Lees hier het interview met voormalig Eagles-middenvelder Paul Bosvelt over zijn naderende debuut als assistent-trainer van Jong Oranje in ‘zijn’ Adelaarshorst.

Karin van der Laan (winnaar vrijkaarten Jong Oranje - Jong Cyprus) 2