Deventer- GA Eagles en Koninklijke Grolsch hebben hun samenwerking met een meerjarige overeenkomst verlengd. Na Drukwerkdeal.nl (hoofdsponsor) en Pink Elephant (rugsponsor) is bierbrouwer Grolsch de derde grote partner van de club waarmee het contract wordt verlengd.

Grolsch GA Eagles
Op de foto proosten Milco Alblas (Directeur De Klok Dranken), Edwin Lugt (voorzitter Go Ahead Eagles), Edwin Blom (Directeur Verkoop Koninklijke Grolsch) en Joop Boeijen (RvC-lid commerciële zaken Go Ahead Eagles) op de nieuwe overeenkomst. Laatstgenoemde voerde namens Go Ahead Eagles de gesprekken met Koninklijke Grolsch. (Foto: Erik Pasman)

“Schitterend nieuws natuurlijk”, zegt Jelle Beuker, lid van het managementteam van Go Ahead Eagles. “Als club streven we naar duurzame partnerships en dit is daar wederom een geweldig voorbeeld van. Grolsch is al sinds 2001 aan onze club verbonden, dus dat zegt iets over het wederzijds vertrouwen in elkaar. We passen goed bij elkaar. Hebben allebei een nuchtere oostelijke mentaliteit, maar trachten altijd vernieuwend bezig te zijn.”

Edwin Blom, Directeur Verkoop bij Koninklijke Grolsch: “Plezier en ontspanning is wat voetbal en Grolsch verbindt. Clubliefde en merkvoorkeur komen daarbij dichtbij elkaar. We vinden het geweldig om ook de komende jaren met Go Ahead samen op te trekken en elkaar waar mogelijk te versterken. We willen samen bouwen aan de toekomst van de club en het stadion, en de centrale rol die Go Ahead Eagles speelt voor Deventer en omgeving. Uiteraard zullen we deze verlenging van de samenwerking op een gepaste manier aftrappen: met een heerlijk glas Grolsch bier.”