Colmschate- SV Colmschate ’33 zal na dit seizoen afscheid nemen van hoofdtrainer Rob Haveman. Dat hebben beide partijen eerder deze week gezamenlijk besloten. De 38-jarige oefenmeester is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark De Achterhoek.

Met een talentvolle, maar behoorlijk verjongde selectie is SV Colmschate ’33 momenteel bezig aan een moeizaam seizoen in de 3e klasse B. Momenteel staat de formatie van Haveman met zeven punten uit twaalf wedstrijden op de voorlaatste plaats.

Edward Patty, technisch manager van de vereniging, betreurt het naderende vertrek. “Rob is absoluut een goede trainer en een prettig persoon. Soms kom je echter gezamenlijk tot de conclusie dat het beter is om allebei een eigen weg te gaan. Wij gaan de komende tijd rustig de tijd nemen om een hoofdtrainer voor volgend seizoen aan te stellen.

Beide partijen zullen er echter alles aan doen om de club voor de derde klasse te behouden: “Ik wil goed afsluiten en we zullen er alles aan doen om ons te handhaven., aldus Haveman.

Afbeeldingsresultaat voor sv colmschate logo