Deventer- Vanaf het begin van de seizoenkaartverkoop loopt het storm. Eerst waren het de huidige jaarkaarthouders die massaal verlengden, waarna ook de animo onder fans op de wachtlijst groot bleek. Vandaag ging de vrije verkoop van start.

GA-Eagles merkt dat niet alleen de belangstelling voor seizoenkaarten groot is. Ook naar het aantal verkochte seizoenkaarten wordt volop gevraagd. Het zegt iets over het wij-gevoel onder supporters van de rood-gele trots. Júist nu moet iedereen er staan met z’n allen, om Go Ahead Eagles te steunen in de strijd om promotie. Eén supportersschare, één taak.

Daarom introduceert GA-Eagles vanaf vandaag de seizoenkaartmeter. Dagelijks om 20:00 uur publiceren zij via site, Facebook.com/GAEagles en Twitter.com/GAEagles de huidige tussenstand verkochte seizoenkaarten.

Om het nog leuker te maken, heeft GA-Eagles drie (voorlopige) Europese mijlpalen ingesteld. Bij 5000 verkochte seizoenkaarten verloten zij namelijk de wedstrijdbal van het Europese thuisduel onder de fans die een jaarkaart hebben gekocht. Bij 5250 verkochte seizoenkaarten wordt een wedstrijdshirt van het Europese thuisduel verloot en bij 5500 verkochte jaarkaarten wint een fan een droomreis voor twee personen. En wel naar de Europese uitwedstrijd van Go Ahead Eagles op 2 of 9 juli! Dit is inclusief vlucht (samen met de spelers en staf), hotel en toegangskaarten voor de wedstrijd!

Samen op weg naar de 5000! En daarna de 5250! En daarna de 5500! En wie weet welke mijlpalen daarachter nog verscholen liggen…

Ps. Twijfelt er iemand uit je omgeving? Schroom niet die hieronder te taggen om de meter weer een stukje verder te helpen!

dagstand 0406