Deventer- Vanaf gistermiddag is hij landelijk nieuws: Henk de Haan was vorige week als een kind zo blij toen hij tijdens een supportersavond een droomreis naar het Europa League-uitduel van Go Ahead Eagles won. Het was echter een hard gelag toen bleek dat die uitwedstrijd tegen het Hongaarse Ferencváros achter gesloten deuren plaats vindt.

Go Ahead Eagles heeft hem de prijs uitgereikt en wil er vanzelfsprekend alles aan doen de belofte naar hem waar te maken. Daarom is sinds gistermiddag goed gekeken naar manieren waarop Henk de Haan toch, samen met zijn vrouw (al jarenlang vrijwilliger bij de supportersvereniging), mee kan naar Hongarije. Daar Go Ahead Eagles wel een beperkt aantal officials van de club zelf mee mag nemen, is besloten Henk de Haan vanmiddag om 16:00 uur welkom te heten in het bestuur van Go Ahead Eagles.
Hierdoor kunnen Henk de Haan en zijn vrouw toch, samen met de delegatie van Go Ahead Eagles, afreizen naar Boedapest om de wedstrijd van zijn geliefde Go Ahead Eagles bij te wonen.

Naar een oplossing voor de winnaar van de seizoenkaartmeter wordt ondertussen druk gekeken.

Henk de Haan