Op zoek naar een veelzijdige en uitdagende baan bij een vooruitstrevend bedrijf met passie voor automaterialen?

Dan is dit jouw kans!

In de regio Apeldoorn/Deventer is Brezan automaterialen op zoek naar een ervaren Commercieel Medewerker (40 uur per week).

Werkzaamheden:
De werkzaamheden zijn o.a. het bezorgen en het verkopen van automaterialen en gereedschappen, verzorgen van acties en aanbiedingen, op de juiste wijze adviseren van (potentiële) afnemers, behandelen van garanties en reparaties en het mede verzorgen van de orde en netheid in het verkooppunt.

Brezan zoekt een Commercieel Medewerker die zowel kennis heeft van automaterialen als kwaliteiten op het gebied van verkoop en klantbenadering. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de omzet en het uiteindelijke resultaat. Een vereiste voor deze vacature is ervaring in de automotivebranche. Je bent communicatief sterk, klantgericht en weet feilloos de behoeften van onze klanten te doorgronden. Daarnaast beschik je over uitstekende commerciële vaardigheden. Je bent in bezit van rijbewijs B en woont in de regio Apeldoorn/Deventer.

Brezan bied:
Een veelzijdige, commerciële baan bij Brezan Automaterialen met een gezellige werksfeer. Je werkt binnen een dynamische groeiende organisatie, krijgt een prima salaris en goede secundaire voorwaarden. Je krijgt  de ruimte om initiatief te tonen binnen een team van collega’s, waar je op kunt bouwen.

Geïnteresseerd?
Vul dan het online sollicitatieformulier in via onderstaande link en voeg jouw CV en sollicitatiebrief toe als bijlage! De uiterste sollicitatiedatum is 25 januari 2015. Na deze datum zal een eerste selectie gemaakt worden.

Het invullen van online persoonlijkheids- en motivatietest maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Link sollicitatieformulier:

http://193.239.210.43/sollform-i.asp?a=164?b=*****?c=0

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd.