Het Huisdierencrematorium oost Nederland is sinds 2008 gestart en gevestigd aan de Zweedsestraat in Deventer. Een klein en betrokken team doet er alles aan om mensen op een goede en persoonlijke manier afscheid te laten nemen van hun overleden huisdier. Inmiddels hebben wij voor duizenden huisdieren een betekenis kunnen hebben.

Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s!

Graag willen wij een beeld geven van hoe jij straks je rol kunt vervullen en een bijdrage levert aan onze belangrijkste doelstelling.

Een gemiddelde dag bestaat niet binnen het crematorium. Jij als collega bent constant aan het schakelen tussen de vele werkzaamheden die er zijn. Het ene moment ontvang je een verdrietig gezin met hun overleden huisdier, het volgende moment gaat de telefoon met aan de lijn een geëmotioneerd baasje.  Je bent er voor de mensen, biedt een luisterend oor, en raakt tegelijkertijd het overzicht niet kwijt binnen de dagelijkse gang van zaken. De crematieoven moet namelijk ook bedient worden. Onze klanten hebben de mogelijkheid om tot aan het laatste moment bij hun huisdier te blijven. Jij begeleid dit gehele proces terwijl je constant je prioriteiten stelt door de diverse dingen die horen bij de werkzaamheden. Denk ook o.a. aan het bijhouden van de administratie. Het zorgvuldig inplannen van afspraken met de klanten en het schoon houden van je werkomgeving. Wij bieden ook de service aan de klanten om huisdieren op te halen. Het kan dus ook voorkomen dat je een (deel van) de dag onderweg bent naar diverse adressen.

Zoals je lezen kunt bieden wij een zeer dynamische werkomgeving waarin het van belang is dat jij rotsvast het overzicht houdt en daarbij niet het menselijke aspect van ons werk uit het oog verliest. Je zal “on-the-job” worden ingewerkt door je nieuwe collega’s.

Belangrijkste vereisten voor een baan bij HDC Oost zijn: Rijbewijs B, empathisch vermogen, stressbestendig en flexibel.

Voel jij je aangesproken door onze beschrijving? Wil jij deel uit maken van ons team? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren op 1 van de volgende functies:

ALLROUND MEDEWERKER M/V ( 24 uur )

CHAUFFEUR M/V ( uitgangspunt 16 uur, uren zijn bespreekbaar )

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 12:00 uur. Omdat wij ook in de avonden bereikbaar willen zijn rouleer je met je collega’s in een bereikbaarheidsrooster waarbij je de calamiteitenlijn beantwoord.

Je sollicitatiebrief met daarin je motivatie en daarbij je CV zijn welkom per mail:

martboes@hdc-oost.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.