Deventer- Iedere week plaatsen wij  een zgn. vacature van de week. Wij plaatsen elke week een vacature van een willekeurig bedrijf uit Deventer op onze site, om zo de bereikbaarheid van de vacature te vergroten. Deze week een vacature bij Sportbedrijf Deventer.


Sportbedrijf Deventer is het centrale adres voor alle sportgerelateerde zaken. Zo exploiteert Sportbedrijf Deventer Sport- en Belevingscentrum De Scheg, het Borgelerbad en diverse sporthallen in Deventer en omgeving. Daarnaast is Sportbedrijf Deventer verantwoordelijk voor de ondersteuning en advisering van sportverenigingen, sportstimulering en ontwikkeling van bewegingsconcepten. Bij al onze producten en diensten staat ‘Beleving in Beweging’ centraal. Bij Sportbedrijf Deventer werken ruim 150 mensen, die jaarlijks meer dan 1 miljoen gasten ontvangen.

Bij Sportbedrijf Deventer worden jaarlijks evenementen georganiseerd. Vanuit de afdeling Exploitatie is de insteek commercieel en/of maatschappelijk gericht. In verband met de verdere ontwikkeling van ons activiteitenaanbod zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega in de functie van:

1e medewerker Activiteiten en Evenementen (M/V)
32 uur per week

De functie

Als 1e medewerker werk je onder leiding van de Manager Service en Recreatie en werk je nauw samen met de Manager Marketing, Communicatie en Sales en de Manager Zwembaden en IJsbaan. In de functie van 1emedewerker ben je (mede) verantwoordelijk voor de programmering en de uitvoering van activiteiten/evenementen. Je organiseert, implementeert en zorgt voor de uitvoering van diverse evenementen. Daarnaast stuur je het activiteitenteam aan en werk je mee op de werkvloer.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste en flexibele collega die het net als wij belangrijk vindt dat de gasten van Sport- en Belevingscentrum de Scheg beweging optimaal beleven! Je bent gastgericht en zelfstandig. Je beschikt over een relevant MBO diploma in de recreatie/leisure branche. Daarnaast is ervaring in een vergelijkbare functie in de recreatie en animatie een pré. Ook beschik je over een diploma FAI (First Aid International) inclusief AED of ben je bereid om dit te behalen. Verder ben je creatief, heb je goede communicatieve vaardigheden en neem je graag initiatief. Werken in de avonden of in het weekend is geen probleem.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie aan in een dynamische organisatie voor 32 uur per week. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar. De functie is ingeschaald in schaal 5 (min. € 1.543,- max. € 2.378,-, bij een volledige werkweek) volgens de CAO Vermo. Het salaris wordt bepaald op grond van opleiding en ervaring.

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Jeroen Meijerhof, Manager Service en Recreatie, via 0570-659777.

Solliciteren kan op de website van Sportbedrijf Deventer. Klik hiervoor op de volgende link:
http://www.sportbedrijfdeventer.nl/vacatures/1e-medewerker-activiteiten-en-evenementen-mv/

Sportbedrijf Deventer - Beleving in Beweging