Deventer- Iedere week plaatsen wij  een zgn. vacature van de week. Wij plaatsen elke week een vacature van een willekeurig bedrijf uit Deventer op onze site, om zo de bereikbaarheid van de vacature te vergroten. Deze week een vacature van Carinova op locatie Park Braband in Schalkhaar.


Verzorgende-IG

Je functie

We zijn voor Park Braband op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie verzorgende-IG voor gemiddeld 20-24 uren per week

Je taken

Als verzorgende begeleid je bewoners conform het zorgplan. Je observeert de bewoners en signaleert veranderende zorgbehoeften. Je verricht verpleegtechnische handelingen waartoe bevoegd en bekwaam. Je ondersteunt de eerstverantwoordelijke verzorgende en voert de taken van de eerstverantwoordelijke verzorgende uit bij diens afwezigheid. Je zet medicijnen uit en draagt zorg voor een juist gebruik middels een medicijnenadministratie. Je ondersteunt en stimuleert de bewoners ten aanzien van de ADL en je bent verantwoordelijk voor de uitwisseling van informatie over de bewoners. Daarnaast begeleid je leerlingen en stagiaires. Je bent flexibel inzetbaar en werk je binnen de 24-uurs diensten. Hierdoor dien je voor dag, avond en nachtdiensten beschikbaar te zijn. Maar heb je voorkeur om alleen nachtdiensten te willen werken dan is dat zeker bespreekbaar.

Wat vragen wij?

Je hebt affiniteit met de doelgroep. Je bent enthousiast en pro-actief. Je bent gewend om klantgericht te werken. Je kunt de cliënten stimuleren, motiveren en ondersteunen bij het invullen van hun dagritme. Daarnaast ben je betrokken bij ontwikkelingen. Je beschikt over een open communicatieve stijl en je bent kwaliteitsbewust. Je bent in staat zelfstandig en in teamverband te werken, waarbij je je eigen grenzen kunt bepalen. Je beschikt over tact, inlevingsvermogen, geduld en doorzettingsvermogen en kunt zorg bieden volgens de acties uit het zorgplan. Je kunt feedback geven en hebt een rustige benadering naar de zorgvragers toe. Je kunt goed met de computer overweg en je houdt je vakkennis bij. Je beschikt over een diploma verzorgende IG, niveau 3 en over kennis en inzicht in het methodisch geïntegreerd zorgsysteem en je hebt inzicht in de vakgebieden die van invloed zijn op de coördinatie van de zorg van de bewoner. Heb je alleen een diploma verzorgende C met certificaat medicatie dan staan wij ook open voor jou sollicitatie.

Ons aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform deCAO Verpleeg-en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden je een tijdelijk contract aan voor de periode van een jaar  (periode: 1 juni 2015 t/m 1 juli 2016). Daarbij is dit voor jou uitdagend werk in een open en informele sfeer.

Aantal uren

20-24

Vacaturecode

2015/WZ/85

Sluitingsdatum vacature

10 Juni 2015

Belangstelling?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Margriet Flokstra, te bereiken op telefoonnummer 0570-502910. Wil je meer weten over Carinova neem dan een kijkje op www.carinova.nl. We ontvangen je sollicitatie, voorzien van curriculum vitae op het emailadres: m.flokstra@carinova.nl, onder vermelding van vacaturenummer 2015/WZ/85. Je sollicitatie dient uiterlijk 10 juni 2015 in ons bezit te zijn.

 

carinova