Centraal Deventer is in 2012 ontstaan uit de wens van 2 broers om eigen foto reportages te bloggen op internet. Deze reportages bestaan voornamelijk uit inzetten van de hulpdiensten, echter kunnen deze ook “gewoon” een mooie foto bevatten van de mooie stad Deventer. In en om de stad gebeurt genoeg om aandacht aan te geven.

Centraal Deventer is een privé initiatief zonder enig commercieel belang.

De bloggers zijn:

 

Foto´s bij hulpverlening worden enkel gemaakt als dit gepast is, en wanneer dit veilig is. Hulpverleners moeten altijd ongestoord hun werk kunnen doen. Wij staan daar 100% achter. De foto’s getoond zijn intellectueel eigendom van de poster, tenzij anders aangegeven.

 

Disclaimer Centraal Deventer:

In deze disclaimer wordt verstaan onder: de eigenaar: de eigenaar van de website; gebruik(en): alle denkbare handelingen; u: de gebruiker (bezoeker) van de website; de content: alle in de website aanwezige inhoud; Het onderstaande is van toepassing op alle pagina’s van centraaldeventer.nl. Door de pagina’s te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.