Bezorging BEST-tassen vertraagd

Deventer – De verspreiding van de nieuwe BEST-tassen heeft vertraging opgelopen. De nieuwe tassen worden naar verwachting rond 7 mei bezorgd.

In februari startte de inzameling met de BEST-tas. Met de BEST-tas kunt u boeken (B), kleine elektrische apparaten (E), speelgoed (S) en textiel (T) inleveren. Er werden startpakketten met informatie over de nieuwe inzameling verspreid met daarbij een eerste BEST-tas. Daarbij werd gemeld dat nadat u de BEST-tas aan de weg had gezet er binnen 4 tot 6 weken een nieuw exemplaar toegestuurd zou worden.

De verspreiding van de nieuwe BEST-tassen heeft helaas echter door technische problemen vertraging opgelopen. We verwachten dat de nieuwe pakketten rond 7 mei op de mat liggen. Daarna kunt u, nadat u de tas heeft aangeboden, binnen circa 8 weken een nieuwe tas verwachten. Meer weten over de BEST-tas? Kijk op de website www.circulus-berkel.nl.

1 reactie

    • Sylvia Elskamp on 21/04/2016 at 13:44

    Ik heb nog nooit zo’n waardeloos project meegemaakt het lijkt me handig als je een project start om dan eerst alles op orde te hebben het is toch belachelijk dat ik na 8 weken nog steeds geen nieuwe tas heb ondanks dat ik 2 weken geleden een mail heb gestuurd en ik als antwoord kreeg dat ik hem zo snel mogelijk zou krijgen en ja natuurlijk is het een technisch probleem waar niemand iets aan kan doen zo als altijd mijn advies denk eerst goed na over een project voor dat je er mee aan de slag gaat want op deze manier is het snel einde verhaal met dit hele project

Reacties zijn uitgeschakeld.