Deventer – Woensdag 13 maart is in de Deventer Schouwburg de swingende Salsa te horen van Celia Cruz in de voorstelling Celia! Na afloop draait DJ Aart van Salsa Viva in het theatercafé.

Cuba is Salsa. En Salsa is Celia Cruz: de ‘Queen of Salsa’. Manoushka Zeegelaar-Breeveld speelt de rol van Cruz en Susan Visser is Celia Sánchez, rechterhand van Fidel Castro (Eric Corton) en spil van de Cubaanse revolutie. De idealen van de gevluchte Cruz en de revolutionair Sánchez staan lijnrecht tegenover elkaar. Er ontstaat spanning en conflict over loyaliteit en identiteit.

Voetjes van de vloer!

Met de latinband Timbazo, onder leiding van Nils Fischer, ontstaat een groot spetterend salsafeest op het podium. Voor iedereen die moeite heeft om stil te blijven zitten draait DJ Aart van dansschool Salsa Viva na afloop de lekkerste Salsa hits in het Theatercafé!

Urban Myth Net als in eerder producties ‘We hadden liefde, we hadden wapens’ en ‘Ella!’ maakt Urban Myth een voorstelling waarin ze actuele vraagstukken op het gebied van diversiteit combineren met swingende muziek en krachtige beelden.

Kaarten zijn te verkrijgen via www.deventerschouwburg.nl.

Celia! Manoushka Zeegelaar Breeveld, Susan Visser, Eric Corton e.a. | Urban Myth

Woensdag 13 maart 20.00 uur