Deventer – Op zondag 3 augustus bruist het weer van activiteiten binnen in de bibliotheek en buiten op de Brink tijdens de boekenmarkt. Vertelvoorstellingen en boekverkoop!

Boekverkoop van de Stichting Vrienden van de Openbare Bibliotheek:
Dankzij de bijdragen ( gefinancierd uit de verkoop van de boeken) van de Stichting Vrienden van de Bibliotheek kunnen wij o.a. de theatervoorstellingen aanbieden aan kinderen. Wij maken dan ook graag ruimte voor de verkoop van de afgeschreven boeken in de bibliotheek.
In de voorzaal van de bibliotheek kunt u een ruime keuze vinden aan jeugdboeken voor alle leeftijden; voor 5 euro kunt u een tas vullen! In de kelder verkopen zij romans, non fictie boeken en nog veel meer.

Boekenstalling:
En ook dit jaar kunt u weer uw boekentassen stallen voor 1 euro; medewerkers/vrijwilligers van de bibliotheek passen op uw eigendommen terwijl u verder gaat zoeken op de markt of uitrust met een kopje koffie en de krant in het biebcafé.

Stichting ‘t Oude Kinderboek
Liefhebbers van het nostalgische kinderboek zijn van harte welkom bij StOK, het kinderboekenleenmuseum op de eerste verdieping. Ook verkopen zij “oude” kinderboeken op de begane grond.

In De Soete Suikerbol
Van 12.00 tot 15.00 uur begint elk heel uur het verhaal van de bakker die 100 van zijn lekkerste suikerbollen moet bakken voor de koning. Je begrijpt wel dat niet alles gaat zoals het moet.
In de Annie MG Schmidt zaal achterin de bibliotheek

Koek en Boekcafe:
In het Koek en boek cafe kunt u genieten van cappuccino, espresso, thee met huisgemaakte taart of een broodje en de krant van de dag!

Voorlezen
Buiten, voor de deur van de bibliotheek, staat de Gele Verhalenbus. De hele dag kunnen de kleinsten luisteren naar de mooiste verhalen.
De toegang = Gratis!!