Deventer- Op zaterdag 14 maart geeft Anderwijs in het kader van NL Doet gratis bijles en examentraining aan middelbare scholieren uit Deventer en omstreken. Scholieren van alle leeftijden en alle niveaus zijn van harte welkom om langs te komen en bijles te krijgen in bijvoorbeeld één van de volgende vakken: Wiskunde, Nederlands, Engels, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, Aardrijkskunde, Maatschappijleer, Economie

Ook voor vragen over een ander vak kun je zeker langskomen, dan kijken wij hoe we je kunnen helpen!
Naast bijles op inloopbasis kun je ook meedoen met een themabijles: examentraining en/of studievaardighedentraining.

De planning is als volgt:
11:00-15:00 Inloopbijles: Kom binnen, vertel in welk vak je bijles wilt en wij koppelen je aan een vrijwilliger! Blijf zo lang als je wilt, je kunt ook meerdere vakken meenemen.

11:30-12:00 Examentraining: Zit jij in het examenjaar en beginnen de examens steeds dichterbij te komen? In deze korte training leer je hoe je je het beste voorbereidt op een examen, hoe de examens in elkaar zitten en krijg je tips om je cijfer een boost te geven.

12:00-12:30 Studievaardigheden: Vind je het lastig om je huiswerk te plannen, op tijd af te maken en je te concentreren op je werk. In dit halfuurtje leer je hoe je huiswerk en toetsvoorbereiding het beste kan inplannen en ervoor zorgt dat je het ook daadwerkelijk gaat uitvoeren.

12:45-13:30 Gezamenlijke lunch: Kom genieten van een gratis lunch!

13:30-14:00 Examentraining: Zit jij in het examenjaar en beginnen de examens steeds dichterbij te komen? In deze korte training leer je hoe je je het beste voorbereidt op een examen, hoe de examens in elkaar zitten en krijg je tips om je cijfer een boost te geven.

14:00-14:30 Studievaardigheden: Vind je het lastig om je huiswerk te plannen, op tijd af te maken en je te concentreren op je werk. In dit halfuurtje leer je hoe je huiswerk en toetsvoorbereiding het beste kan inplannen en ervoor zorgt dat je het ook daadwerkelijk gaat uitvoeren.

Dus, kunnen jouw toetsresultaten wel een boost gebruiken? Neem dan je boek en schrift mee, kom langs en wij helpen je graag!

Vragen? Bel of app Liesbeth: 0624433420, of mail naar liesbeth@anderwijs.nl
Wil je helpen als vrijwilliger? Meld je aan via de website van NL Doet: https://www.nldoet.nl/klus/gratis-bijles-de-rivierenwijk

Foto: Anderwijs