Deventer – In de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 oktober werden de bewoners van een woning aan de Randerstraat in Deventer overvallen door twee onbekende mannen. De politie is een onderzoek gestart en verzoekt getuigen zich te melden.

Omstreeks 01.30 uur kwamen twee mannen aan de deur bij de woning aan de Randerstraat en wisten de woning binnen te komen. De bewoners, een 85-jarige vrouw en haar 66-jarige zoon, werden door de twee personen mishandeld. Na enige tijd verlieten de twee onbekende mannen de woning.

Het is nog niet duidelijk of de mannen iets hebben buitgemaakt. De 66-jarige man is met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.Kort na de overval werden twee verdachten aangehouden. De mannen zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

De politie is direct een onderzoek gestart en is daarom op zoek naar getuigen. Mensen die iets hebben gezien of die informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek, worden verzocht zich te melden bij de politie. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.