* Update * Epse – Het dodelijke slachtoffer van het ongeval dat dinsdagmiddag 29 januari om 16.30 uur plaatsvond in Epse, betreft een 50-jarige inwoner van Gorssel.

De afdeling VerkeersOngevallen Analyse (VOA) van de politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Vermoedelijk is de 50-jarige automobilist uit Gorssel onwel geworden en daardoor op de verkeerde weghelft terecht gekomen, waar een vrachtwagen, bestuurd door een 57-jarige chauffeur uit Nieuwe Pekela, reed. Een frontale aanrijding was het gevolg. De 57-jarige chauffeur ligt nog in het ziekenhuis, zijn verwondingen lijken niet zo ernstig als in eerste instantie gedacht werd.

 

Epse – Op de N348 in Epse zijn een dode en een gewonde gevallen bij een verkeersongeval. Een vrachtauto en een personenauto botsten frontaal op elkaar ter hoogte van hectometerpaal 42.

Het dodelijke slachtoffer was de enige inzittende van de personenauto. De vrachtwagenchauffeur raakte zwaargewond en is per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. De personalia van de twee betrokkenen zijn nog niet bekend.

De N348 is afgezet voor onderzoek en berging. De afdeling Verkeersongevallenanalyse doet ter plaatse onderzoek om de toedracht van het ongeval te achterhalen. Er is een omleiding ingesteld voor het verkeer op de N348.