Deventer, Olst- Deze week in Onder de Loep weer 2 zaken uit de regio Deventer met goede camerabeelden. Onder de Loep wordt tweewekelijks op donderdagavond bij RTV Oost uitgezonden vanaf 17.45 uur en zal daarna elk uur worden herhaald. Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder ‘Gezocht’ of ‘Vermist’ op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto’s van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Deventer, diefstal laptop bij Saxion Hogeschool Deventer
Een man neemt op woensdagochtend 2 maart rond 09.50 uur een rugzak met een laptop en schoolboeken mee uit de Saxion Hogeschool in Deventer. De man is op bewakingsbeelden vastgelegd. Bij het verlaten van de school bedekt hij zijn gezicht met zijn hand maar in de hal van het gebouw is hij echter herkenbaarder vastgelegd.

Olst, diefstal twee CV-ketels
Op 15 maart rond 14.20 uur loopt een onbekende man het magazijn van installatiebedrijf Spekschate binnen en neemt twee CV ketels twv € 1700,- weg. Op beelden van het pand ernaast is te zien dat er een grijze Peugeot Expert voorbij rijdt en na  ca. 10 minuten weer terug komt. Dit zou de auto van de dader kunnen zijn. Opvallend aan de auto zijn de bumpers die in dezelfde kleur zijn meegespoten en de 6 spaaks velgen.

Diefstal CV Ketels Olst

   Diefstal CV Ketels Olst