Getuigenoproep overval op bakkerij.

In de vroege morgen van dinsdag 26 juli, rond 7.15 uur, vond er een overval plaats bij een bakkerij aan het Deltaplein in Deventer. We zijn o.a. op zoek naar twee belangrijke getuigen die ons meer kunnen vertellen over deze overval vanmorgen. Toen de melding bij ons binnenkwam gingen onze collega’s er direct op af. Onze collega’s kwamen aanrijden via de Diezerstraat, zij werden hier aangesproken door een getuige die meer zou hebben gezien van de verdachte.

Tijdens de overval in de bakkerij aan het Deltaplein, kwam er een klant binnen die de winkelier te hulp schoot. Na binnenkomst van deze klant is de verdachte er vandoor gegaan. We zijn ook op zoek naar de getuige die de winkelier te hulp schoot in de bakkerij.

Signalement verdachte

De verdachte zou een zwarte bivakmuts op hebben gehad, een zwarte trui en broek dragen en zwarte schoenen aan hebben gehad.

De politie komt graag in contact met jou!

Ben jij één van deze getuigen of heb jij iets meegekregen van de overval? Ook willen de politie graag in contact komen met de twee, hierboven genoemde, belangrijke getuigen. Was jij vanmorgen tussen 07.15 en 07.30 uur aan het Deltaplein in Deventer bij deze bakkerij? Of reed jij nabij het Deltaplein en sprak jij onze collega’s aan om hen te attenderen op de verdachte? We komen graag met je in contact! Uiteraard kan je ons bereiken via 0900- 8844 of stuur een PB/DM. o.v.v 2022339726