Deventer- Op dinsdag 10 september is op de Brinkgreverweg, ter hoogte van de kruising Brinkgreverweg / Rielerweg, een man gewond geraakt toen hij op straat werd mishandeld door een voorbijganger. Tussen 9.30 en 9.45 passeerde het slachtoffer samen met zijn vriendin een onbekende man. Vlak daarna schold de man hen uit en werd de 21-jarige man in zijn rug getrapt en vervolgens in zijn gezicht geslagen. Het slachtoffer raakte gewond in zijn gezicht en de dader ging er vandoor, we weten niet waar hij heen is gegaan.

De politie weet niet wie deze man is, maar zij weten wel hoe hij eruit ziet. Hopelijk kan u de politie helpen!

De politie zoekt een lichtgetinte man van 1.70 meter lang met een gezet postuur. Hij sprak Nederlands met een buitenlans accent en had gemillimeterd grijs wordend haar. Verder droeg hij een donkere joggingbroek en een grijs shirt.

Heb jij dinsdag 10 september iets gezien? Of weet jij wie de man is die de politie zoekt? Laat het dan weten via Facebook of via 0900-8844. Woon je in de buurt en heb je camera’s aan je huis waarop iets te zien is dat het onderzoek kan helpen? Ook dat hoort de politie graag!