Deventer – Kijkt u vanmiddag om 17.45 uur naar het opsporingsprogramma Onder de Loep van RTV Oost? De politie besteedt o.a. aandacht aan een tasjesroof in Deventer. Wellicht beschikt u over relevante informatie over:

Deventer, tasjesroof op centraal station
Op maandagmiddag 19 februari laadt een vrouw op het stationsplein in Deventer haar chipkaart op. Vervolgens wordt haar handtas uit haar fietstassen gestolen. Een getuige heeft eén van de mogelijke daders op de foto gezet.
(Zaaknummer 2018-077042)

Deventer, diefstal uit gokkast
Een groepje van vier mannen bezoekt op dinsdagavond 20 maart een cafetaria aan de Brink in Deventer. Zij lijken rustig wat te spelen op de gokkasten, maar plunderen in feite de gokkast met een valse sleutel. Er zijn van de mannen duidelijke camerabeelden, zowel van binnenkomst als van het leeghalen van de gokkast.
(Zaaknummer 2018-124802)

Bent u niet in de gelegenheid om naar de uitzending te kijken? Na de uitzending staan de items per onderdeel op de Facebookpagina van Onder de Loep. Heeft u tips? Neemt u dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn: 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.