Deventer- Twee belangrijke mededelingen over de (seizoen)kaartverkoop:

1) Kaartverkoop Go Ahead Eagles-De Graafschap (19 mei, 19:45 uur)
Seizoenkaarthouders hebben tot morgen (woensdag), 9:00 uur, om hun plek terug te kopen voor 10 euro. Hierna gaan meteen (dus om 9:00 uur) de niet-teruggekochte plekken in de verkoop. (S)CC-ers kunnen voor 10 euro per stuk maximaal 2 kaarten kopen (bij voorkeur online). Heb je je seizoenkaartplek al teruggekocht? Dan kan je dus vanaf morgenochtend 9:00 uur nog 1 kaart bijkopen. Let wel: dit is uiteraard zo lang de voorraad strekt.

Aanvankelijk zou de verkoop van de niet-teruggekochte plekken om 11:00 uur aanvangen, maar om vanaf het begin van de dag kaartverkoop mogelijk te maken, is dit vervroegd.

Seizoenkaartverlenging 2016/2017:
Aanvankelijk zou de seizoenkaartverlenging tot en met vandaag duren. Dit is verlengd met een week tot 24 mei. Hierna komen de niet-verlengde plekken in de verkoop. De verlenging van de termijn heeft twee redenen:
1) Mensen die de afgelopen dagen of vandaag aan de balie komen om hun seizoenkaart te verlengen, kunnen door de enorme drukte niet (meteen) geholpen worden.
2) Er kwamen en komen zeer veel verzoeken binnen tot verplaatsing. Vanwege de enorme drukte rond de play-offs zijn onze medewerkers er nog niet aan toe gekomen deze verplaatsingsverzoeken van seizoenkaarthouders te behandelen. De fans die hebben verzocht tot verplaatsing, krijgen in de loop van volgende week bericht.

Samenvatting:
– Niet-teruggekochte plekken gaan morgen (woensdag) om 9:00 uur in de verkoop. (In plaats van 11:00 uur)
– Seizoenkaartverlenging duurt tot en met maandag 24 mei. (In plaats van tot en met vandaag)

images