Deventer- Bouw- en projectontwikkelingsbedrijf Van Wijnen en Go Ahead Eagles zijn een samenwerking aangegaan tot en met voetbalseizoen 2017-2018. De komende drie jaar is Van Wijnen naamgever van één van de nieuwe Business Lounges. Tijdens de wedstrijd Go Ahead Eagles – Telstar van zondag 16 augustus wordt deze lounge voor het eerst in gebruik genomen. De lounge is door Van Wijnen zelf gebouwd, als onderdeel van de vernieuwbouw van stadion De Adelaarshorst, waarbij naast een nieuwe Leo Halle Tribune ook de hoofdtribune volledig is gerenoveerd.

Op de foto (boven) tekenen Hans Koolhof (bedrijfsleider Van Wijnen Deventer) en Edwin Lugt de verbintenis in de nieuwe Van Wijnen Lounge. Koolhof: “De vernieuwbouw van het stadion is voor ons een echt prestige project. In een extreem korte periode van tien weken hebben we de tribunes afgebroken en weer opgebouwd tot ware pronkstukken. Het is te danken aan de enorme inzet van de andere bouwpartners én onze medewerkers dat het allemaal op tijd is gelukt. Vrijwel iedereen die aan het project heeft gewerkt is Eagles fan in hart en nieren. Wat is er dan mooier dat we met de Van Wijnen Business Lounge een vast en gastvrij onderdeel worden van De Adelaarshorst.”

Jelle Beuker, management lid van Go Ahead Eagles: “Na Grolsch en Rabobank is Van Wijnen opnieuw een Premium Partner die de club ondersteunt bij alle drie beleidspijlers: voetbal, voetbalbeleving en meer dan voetbal. Een stadion in Engelse sfeer, een topklasse business lounge en actieve betrokkenheid bij onze maatschappelijke activiteiten, zoals het maatschappelijk plein dat momenteel in aanbouw is.”

De Van Wijnen Business Lounge bevindt zich in het nieuw aangebouwde gedeelte aan de rechterzijde van de hoofdtribune, gezien vanaf het veld. Hiernaast blijft de Coldec Business Lounge in het midden van de hoofdtribune bestaan als netwerklocatie voor de zakelijke Go Ahead Eagles-supporters.

vanwijnen5Foto: Henny Meijerink