Deventer-Groen Dichterbij en Transition Town Deventer organiseren op maandag 22 september een bijeenkomst ‘Groen in de buurt van… Deventer’. De bijeenkomst is voor iedereen die een groen buurtproject is gestart of wil starten. Ook professionals en organisaties met expertise op het gebied van natuur, stadslandbouw en welzijn zijn van harte welkom. Doe ook mee!

Natuurspeelplek of buurtmoestuin

Steeds meer mensen verzorgen of verbeteren samen het (openbaar) groen in hun omgeving. Bijvoorbeeld een natuurspeelplek of een buurtmoestuin. De buurt knapt op, buurtbewoners leren elkaar beter kennen. Dat is gezellig en geeft energie.

Vragen stellen aan experts

Het opstarten van een groenproject leidt soms ook tot vragen. Daarom zijn bij de bijeenkomst experts aanwezig voor het beantwoorden van uw vragen.

Aanmelden

U bent van 17.30 tot ongeveer 21 uur van harte welkom in Duurzaamheidscentrum De Groene Golf, Gooierstraat 9. We beginnen met soep en broodjes. Het is daarom prettig dat u zich aanmeldt op www.groendichterbij.nl/22september2014.

Groen Dichterbij

Het platform Groen Dichterbij stimuleert sinds 2012 groene buurtprojecten. Ruim 800 buurtprojecten in Nederland doen al mee. Op www.groendichterbij.nl zijn deze groene buurtprojecten te bekijken. U vindt er antwoorden op veel gestelde vragen en handige adviezen.

Groen Dichterbij is een initiatief van:

  • IVN
  • het Oranje Fonds
  • Buurtlink.nl
  • SME Advies

Groen Dichterbij is mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.