Deventer- Zes medewerkers bij Carinova hebben een contractverlenging gekregen. Via Deventer Werktalent konden zij in een reguliere baan geplaatst worden in de lokale zorgorganisatie in de huishouding en schoonmaak.

 

Helpen in het huishouden, de kamers schoonmaken, een wasje draaien: werken bij Carinova is dankbaar werk. En dat weten de medewerkers wel. Volop gemotiveerd zetten zij zich dagelijks in om cliënten opnieuw een schoon huis te bieden. Carinova is hier ontzettend tevreden mee. Zes van de elf medewerkers vanuit Deventer Werktalent hebben een contractverlenging gekregen, waarvan één tot eind maart en de vijf anderen tot eind september.

 

Korte lijnen
“Wij zijn erg blij met de korte lijnen die we hebben met Deventer Werktalent,” vertelt manager Heidi van Gelder. Samen met haar collega Henny van der Meij praat ze over de medewerkers, de samenwerking met Deventer Werktalent en de veranderingen binnen de zorg. “We kunnen snel schakelen bij meldingen als bijvoorbeeld ziekteverzuim.” Het contact met Deventer Werktalent en werkmakelaar Lies Philippo is goed aldus de dames. “We komen er samen altijd goed uit.”

 

Informatiebijeenkomst
De zes medewerkers doen niet onder voor de vaste medewerkers van Carinova. “Het contact tussen hen en de cliënten is prima!” aldus Henny. Ondertussen bespreken ze met Lies ondertussen andere mogelijkheden om werkzoekenden te helpen. “Misschien is het een goed idee om binnenkort een informatiebijeenkomst te organiseren waarin geplaatste kandidaten kunnen vertellen over hun ervaringen bij Carinova. Wat vinden jullie?” De dames knikken instemmend. “Dat gaan we doen!”

carinova-dwt