Deventer- Op 18 mei opent het Deventer Ziekenhuis officieel het nieuwe Kinderallergie Behandelcentrum (KinderABC). Dit doen zij met een informatieavond over hoe zij kinderen met allergieklachten een betere kwaliteit van leven kunnen geven.

Het aantal kinderen met allergische reacties groeit snel. Hierdoor groeit in de wijde regio de behoefte aan goede allergiezorg voor kinderen. Het Deventer Ziekenhuis start daarom een nieuw, gespecialiseerd KinderABC. Daarin werken onder meer 2 van de 7 in Nederland beschikbare kinderarts-allergologen.

allergie.jpg
Het KinderABC heeft een helder doel: ouders en kinderen helpen zo snel mogelijk weer een ‘normaal’ leven te kunnen leiden. Want allergische klachten hebben een grote impact op kind, gezin, omgeving en sociale activiteiten (school, sport, etc). Het nieuwe centrum wil kinderen weer plezier, kracht en zelfvertrouwen geven.

Dus wilt u weten wat u kunt doen als een kind allergieklachten heeft en hoe het nieuwe KinderABC u kan helpen? Kom dan langs op de informatieavond.

Tijd: 19.30 – 21.00 uur.
Locatie: Auditorium in het Deventer Ziekenhuis.
U kunt zich hier aanmelden.