Diepenveen- Rond 12 uur vanmiddag heeft zich een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de Wildenbergsweg te Diepenveen. Deze weg ligt parallel aan de IJsseldijk.De hulpdiensten ontvingen een melding van een ongeval met letsel,waarbij een auto en snorscooter betrokken waren. De bestuurder(43 jaar) en zijn passagier(10 jaar) raakten hierbij gewond.

Bij het ongeval werd het duo op de snorfiets aangereden,waarna ze van de scooter zijn afgeslingerd.De passagier raakte hierbij zwaar gewond. De bestuurder kon op eigen kracht naar de ambulance lopen en is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen geholpen. De passagier is na ruim 20 minuten te zijn gestabiliseerd,met spoed overgebracht naar het Deventer ziekenhuis.

De scooter kwam uit de richting van Deventer en heeft waarschijnlijk bij het naderen van de Wildenbergsweg, een van rechts komende auto niet opgemerkt. Het zicht van de bestuurder werd dermate beinvloed door het hoge mais,dat hij de auto slecht danwel niet heeft kunnen zien. De VerkeersOngevallenAnalyse van de politie IJsselland zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.