Colmschate – Vanaf 16 december is er weer een sprankelende tentoonstelling te zien in Gemeenschapshuis De Kuip van het werk dat elke maandagochtend wordt gecreëerd door een enthousiaste groep amateurschilders in De Kuip en dit o.l.v. Charles Michel.

Kom gerust eens kijken! Het zijn heel erg mooie schilderijen, waarbij het opvalt dat eenieder haar/zijn eigen stijl ontwikkelt. Men werkt afwisselend aan eigen werk en in opdracht. Door zo’n opdracht te doen, leer je al schilderend allerlei verschillende dingen: materiaalbeheersing, inzicht in hoe een schilderij of tekening wordt opgebouwd, preciezer kijken. De sfeer is ontspannen maar er wordt ook stevig doorgewerkt!

U kunt de expositie komen bekijken van maandag tot en met donderdag van 10:30 – 12:00 uur en ‘s avonds vanaf 19:00 uur. Vrijdags is de Kuip vanaf 10.30 – 00.00 uur geopend. De Kuip vindt u aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. Tijdens de kerstvakantie is De Kuip gesloten. Maar u kunt de expositie nog bekijken t/m 2 februari 2020. Meer informatie vindt u ook op de website www.de-kuip.nl.