Deventer- Jeroen Kleinjan vertrekt als bestuurslid van het Deventer Ziekenhuis. Hij heeft per 1 juni 2016 een nieuwe functie als bestuursvoorzitter van Carintreggeland aanvaard.

Jeroen Kleinjan (47) heeft acht jaar als bestuurslid in het Deventer Ziekenhuis gewerkt. Hij was onder meer betrokken en verantwoordelijk voor de verhuizing van het ziekenhuis naar het nieuwe onderkomen aan de Rielerenk. Mede onder zijn leiding introduceerde het ziekenhuis in 2015 een online patiëntendossier (MijnDZ) en verwierf het prijzen als meest gastrvrije (2011, 2013) en meest patiëntvriendelijke ziekenhuis van Nederland (2015).

De Raad van Toezicht van het Deventer Ziekenhuis heeft veel waardering voor de integere, transparante en inspirerende manier waarop Jeroen Kleinjan sinds 2007 zijn rol als bestuurder van het Deventer ziekenhuis heeft vervuld. Sinds eind 2014 heeft hij dat samen met bestuursvoorzitter Gita Gallé gedaan. De leden van de Raad van Toezicht betreuren zijn vertrek, maar hebben begrip voor zijn overwegingen en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie.

Binnenkort start de Raad van Toezicht van het Deventer Ziekenhuis de werving voor een opvolger van Jeroen Kleinjan.

dz-logo