Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Colmschate- Opnieuw gaat Schildersbedrijf Wolters  aan de slag bij Paleis Het Loo. Tijdens de grootschalige renovatie de komende drie jaar mag Wolters het historische schilderwerk en retoucheerwerk uitvoeren. “De afgelopen zes á zeven jaar hebben wij de buitenzijde van het paleis al geverfd. Dat wij nu weer zijn gevraagd voor de grote renovatie is voor ons een bevestiging dat ze tevreden met onze werkzaamheden zijn,” reageert Hans Wolters.

Renovatie Paleis het Loo

Museum Paleis Het Loo behoort tot de meest populaire musea van Nederland. Door veranderende behoeften en wensen en noodzakelijk onderhoud is het tijd voor vernieuwing, verbouwing en verbetering! Vanaf 8 januari 2018 wordt Paleis Het Loo intensief gerenoveerd vanwege noodzakelijk onderhoud. Tegelijkertijd wordt deze kans benut om bezoekersfaciliteiten te verbeteren en uit te breiden.

RENOVATIE & UITBREIDING

De komende jaren werkt Paleis Het Loo aan een grootscheepse renovatie en uitbreiding. Ruim 30 jaar na de openstelling van Paleis Het Loo als museum is groot onderhoud noodzakelijk. Het groot onderhoud betreft vervanging van technische installaties, klimaatinstallaties en asbestsanering. Tegelijk met deze intensieve renovatie vindt een ondergrondse uitbreiding van Paleis Het Loo plaats. Met een uitbreiding komt er meer ruimte voor wisseltentoonstellingen en publieksfaciliteiten en kan de omvangrijke collectie beter worden gepresenteerd aan de museumbezoekers.

Foto Wolters BV.