Deventer- Bekendmakingen van vergunningen, plannen en besluiten worden met ingang van 1 januari alleen nog digitaal gepubliceerd. Dat betekent dat de op postcode gesorteerde lijst met bekendmakingen in Deventer Nu verdwijnt.

Vanaf volgend jaar zijn alle bekendmakingen alleen nog te raadplegen via de website www.deventer.nl/bekendmakingen of in te zien in het gemeentelijk informatiecentrum in de bibliotheek (Brink 70). Het informatiecentrum verhuist m.i.v. 6 januari naar de 1e verdieping.

Op de website staat een actueel overzicht gesorteerd op publicatiedatum en een plattegrond met daarop gemarkeerd voor welk adres een bekendmaking is gemeld. Het kan nog makkelijker: u kunt bijvoorbeeld ook per postcode of straatnaam zoeken. Zo ziet u in een oogopslag of er een vergunningsaanvraag of verkeersbesluit is gemeld voor uw straat.

Door de bekendmakingen nog maar op één plek te publiceren, wil Deventer de kans op fouten beperken en kosten besparen. Deze kerstvakantie verschijnt de lijst met openbare bekendmakingen voor het laatst op papier, in het Weekblad Deventer Post.