Deventer – Het laatste weekend van de Deventer Paaskermis sluiten wij weer goed af! Op zaterdag 2 april valt er nog genoeg te beleven. Op zondag 3 april kun je van 12 uur tot 23 uur je voor het laatst dit jaar nog genieten van alle attracties op de Deventer Paaskermis en van 12 uur tot 17 uur is er een braderie!

Vieze Jack Persfoto hoofd vrijstaand

Optreden Vieze Jack

Op zaterdag 2 april om 21 uur zal Vieze Jack een feestelijk optreden verzorgen. Hij komt met 2 danseressen de sfeer er inbrengen. Naast zijn grote hit “Ik ben Jack” zingt Jack feestmedley’s in hoog tempo waarin de meest herkenbare hits voorbij komen. Tijdens dit interactieve optreden haalt Jack verschillende mensen uit het publiek die hem mogen assisteren tijdens dit onvergetelijke optreden. Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatievermogen die hij gebruikt om met het publiek te interacteren.

 

Vuurwerk

Na het optreden van Vieze Jack vindt er om 22 uur een spetterende vuurwerkshow plaatst. De show is geheel op maat gemaakt voor de Paaskermis. Dit spectaculaire hoogtepunt mag je niet missen!

 

Braderie

Doordat 2e Paasdag de mega braderie letterlijk in het water is gevallen, is deze verplaats naar zondag 3 april. De braderie is van 12 uur tot 17 uur achter op het kermisterrein. Er is voor iedereen wat wils. Ook liefhebbers van tweedehandsspullen kunnen naar hartenlust rondsnuffelen.

 

Openingstijden

De kermis is iedere dag geopend van 14.00 uur tot 23.00 uur. Op zondag 3 april van 12.00 tot 23.00 uur.

 

Het Platvoet Evenemententerrein heeft een grote parkeerplaats voor auto’s. De kermis is met de fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar.

 

TIP: Gebruik de kortingsbonnen voor extra voordeel bij de attracties! (*Op Eurodag zijn niet alle bonnen geldig).

 

Website

Tip: maak gebruik van de speciale kortingsbonnen voor extra voordelige aanbiedingen bij de attracties. Voor meer informatie kijk op www.paaskermisdeventer.nl

 

De gemeente Deventer wenst iedereen een fantastische en gezellige Paaskermis toe!