Deventer- Thuiswonende senioren in Deventer en omgeving kunnen sinds kort een flinke steun in de rug krijgen. Het bedrijf ‘Puur Ontzorgen biedt ze de helpende hand. De ondersteuning is vaak praktisch van aard. Maar de medewerkers van Puur Ontzorgen maken ook graag tijd voor een wandeling of een gezellig kopje koffie.

De medewerkers van Puur Ontzorgen staan dagelijks – en als dat nodig is ook ’s nachts – voor senioren en hun naasten klaar om daar te helpen waar nodig. Wat kunnen ze voor u betekenen? Hierbij kunt u denken aan huishoudelijke taken, ondersteuning bij het doen van boodschappen of koken, vervoer van en naar afspraken, wandelen tuinieren of hulp bij het doen van de administratie.

Om de ondersteuning te bieden die geheel is afgestemd op de wensen van de oudere en hun mantelzorgers maken we graag vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Hebt u interesse? Neem dan contact op met Esther Bosch via mail info@puurontzorgen.nl of telefoon 06-12251136.

Kijk voor een compleet overzicht op www.puurontzorgen.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om specifieke ondersteuning te verlenen.

Puur Ontzorgen